Minun pitäjäni

Juankosken pitäjäraati julistaa valokuvauskilpailun toiminta-alueelleensa. Kilpailussa on kaksi sarjaa: maisemat ja ympäristö sekä tapahtumat. Kummassakin sarjassa jaetaan viisi 50 euron suuruista palkintoa. Kuvien täytyy olla vuosina 2016-2018 otettuja. Kuvia tullaan käyttämään alueen markkinoinnissa ja viestinnässä. Kilpailuaikaa on 8.11.-23.11.2018 klo 12 asti. Tutustu kilpailun sääntöihin ennen osallistumista. Voittajat julkistetaan 29.11. Juankoski.fi sivustolla.

Huomioithan, että lähetettävän kuvan koko tulisi olla 2-10 megatavua ja pikselimäärä 1920*1080 tai isompi kuitenkin enintään 6000 pikseliä.


Ajankohta milloin kuva on otettu? Paikka, missä kuva on otettu? Jos kuva on otettu tapahtumassa, mikä tapahtuma?
Hyväksyn, että Juankosken Pitäjäraati voi käyttää kilpailuun lähettämääni kuvaa alueen viestinnässä ja markkinoinnissa sekä luovuttaa kuvan edelleen käytettäväksi alueen yhdistyksille ko. käyttötarkoitukseen. Täydet tekijänoikeudet kuvaan siirtyvät Juankosken Pitäjäraadille (Kuopion kaupunki).


Kuvan lataaminen palveluun voi kestää muutamiasta sekunnista muutamiin minuutteihin riippuen yhteytesi nopeudessa. Odottele rauhassa kuvan latautumista. Palvelu kertoo, mikäli kuvan lähettäminen ja osallistumisesi kilpailuun on onnistunut.