Museo Brunou Juankosken tehtaan- ja työväen museo

Museo Brunou sijaitsee kahvilapytingissä. Uusitussa museossa esitellään ruukin monivaiheista historiaa. Perusnäyttelyjen ohella museon vaihtuvien näyttelyiden tilassa, Anastasian huoneessa, painotetaan paikallishistorian teemoja. Muina aikoina huone on käytettävissä ja vuokrattavissa esim. taide-, käsityö- ja valokuvanäyttelyihin. Kesäisin tarjontaa täydentävät Konttorin näyttelyt.

Museo ja näyttelyt ovat avoinna pe-la klo 13-17.
Avoinna myös museotapahtumien aikana.

Lisätietoja www.museobrunou.fi

Lisätietoja: 044 061 2055

eMuseo – mobiiliopaste Juankosken ruukkialueesta

Museopalvelun avulla voit tutustua koko historialliseen ruukkialueeseen. Museo-opas on aina käytettävissä – oli museo auki tai kiinni. Opastetta voi käyttää puhelimella, tabletilla ja tietokoneella. Klikkaa logoa ja tutustu:

Juankosken Ruukki ja Juicen Juankoski, opastetut kierrokset tilauksesta Juankoskella ja/tai ruukkialueella kävellen tai asiakkaiden bussilla. Tiedustelut puh. 044 061 2055.

Juankosken Ruukki AR-kierros

Juankoskella tarinat heräävät henkiin!

Juankoski on antoisa kohde kaikille kulttuurista ja historiasta kiinnostuneille. Nyt alueen pitkä ja kiehtova historia esittäytyy elämyksellisissä AR-kierroksissa aivan uudella tavalla. Mukaansa tempaavat kierrokset vievät matkailijat ruukin historiaan ja Juicen nuoruusvuosiin.

Juankosken ruukki AR-kierros
Jussista Juiceksi AR-kierros
Kartongista viiraan AR-kierros

LATAA ESITE >>

Jussista Juiceksi AR-kierroksesta tekijöiden kertomana

Artikkelissa kerrotaan kierroksen kehitystyöstä Salmi Platformille.
Mukana makupala kierroksesta.

Lue kierroksen taustoja

Herätä infotaulut henkiin!

Ylhäällä