Päiväkodit

Juankoskella on vastavalmistunut uusi päiväkotirakennus aivan keskustassa. Päiväkodin aukioloaika on klo 6.30-17.00. Jatkettu hoitoaika on mahdollista tarvittaessa vanhempien työn tai opiskelun vuoksi klo 6.00-18.00 ja vuororyhmässä tarvittaessa ympäri vuorokauden. Ryhmiä on kolme: Päivänsäteet (1-3 -vuotiaat), Halinallet (4-6 -vuotiaat) ja Vuororyhmä (0-6 -vuotiaat). Muuruveden koulurakennuksen uudessa, vuoden 2017 alussa valmistuneessa lisäsiivessä toimii alle kouluikäisten päiväkoti ”Ryhmis”. Säyneisessä toimii ryhmäperhepäivähoito 0-6-vuotiaille osoitteessa Rantalantie 7 B 3. Juankoskella toimii myös esiopetusryhmä.

Koulut

Juantehtaan koulussa toimivat luokat 1-6 ja Muuruveden koulussa yhdysluokat  1-2, 3-4 ja 5-6. Juankosken koulun luokka-asteet 6-9 ovat lukion yhteydessä.

Juantehtaan koulun www-sivut

Juankosken lukio on monipuolinen ja aktiivinen yleislukio, joka tarjoaa yleissivistävän koulutuksen lisäksi monia erilaisia projekteja: kansainvälisyyttä, yrittäjyyttä ja taidetta eri muodoissa. Pienen koulun etuina ovat opiskelijoista huolehtiminen ja henkilökohtainen ohjaus. Lukiossa voi opiskella yhdeksää kieltä ja yrittäjyyttä.

Juankosken lukion www-sivut

Ylhäällä