Hyvinvointia ja osallisuutta

Vuosikello 2024

Katso ajankohtaiset tapaamiset, tapahtumat ja suunnitelmat tulevasta: https://sway.cloud.microsoft/JezRDYNDRBShHUYs?ref=Linkja

Juankosken alueen toimijoiden verkosto

Miten luoda yhdessä hyvinvointia ja osallisuutta asukkaille? Miten mahdollistaa ihmisten kohtaamista ja tuoda laaja joukko erilaisia toimijoita yhteen? Muun muassa näistä kysymyksistä lähdimme liikkeelle syksyllä 2023, kun toimijoiden verkosto kokoontui ensimmäisen kerran.

Toimijoiden verkosto on avoin kaikille Juankosken alueen asukkaille, yhdistystoimijoille, yrityksille ja organisaatioille. Verkosto kokoontuu Juankosken kirjastolla noin joka toinen kuukausi ja mukaan voi tulla milloin vain kuulolle ja juttusille. Toimintaan toivotaan mukaan henkilöitä laajalti koko alueelta, kuten Säyneisistä, Muuruvedeltä ja Viitaniemestä myös. Verkoston toiminta on vapaaehtoista ja yhteistä hyvää alueelle.

Toimijoiden verkosto keskittyy näin alkuvaiheessa tapahtumien vuosikellon koostamiseen ja viestinnän kehittämiseen. Verkostossa tutustutaan ja keskustellaan mm. tapahtumista, yhteisistä tempauksista ja ideoidaan tulevaa. Tarkemmat tavoitteet ja mahdolliset vastuut määritellään kuluvan vuoden aikana.

Kuopion kaupungin kansalaistoiminnan palveluiden yhteisökoordinaattori Heidi Kotikumpu kokoaa yhteen verkostoa, koordinoi vuosikelloa, toimii sihteerinä ja markkinointiviestinnän tukena sekä rohkaisee ja innostaa niin asukkaita kuin verkostoa. Lisätietoa: heidi.kotikumpu@kuopio.fi.

Tulemalla mukaan verkostoon, voi vaikuttaa alueen elinvoimaisuuteen, kulttuuriin ja tehdä yhdessä tekoja yhteisön hyväksi.

Tervetuloa!

Ylhäällä